Vláknina, ktorá sa postará o zdravé zažívanie a
pravidelné vyprázdňovanie. Otruby vznikajú
čistením starého pôvodného zrna špaldy, Je to
rozdrvený troj-obal, ktorý chráni zrno. To sa
pestuje v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne
bez použitia chémie a v dostatočnej vzdialenosti
od iných GMO upravovaných kultúr.
Pestované tradičným spôsobom. Vhodné do mlieka,
jogurtov, polievok, prívarkov, ako zahusťovadlo
do rôznych receptúr, mäsitých aj bezmäsitých jedál.
ks
Alergény: lepok
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g:
Energia
1218kJ/292kcal
Tuky
6,30 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
0,97 g
Sacharidy
59,60 g
z toho cukry
5,81 g
Vláknina
31,14 g
Bielkoviny
14,84 g
Minimálna trvanlivosť do: viď na obale
Podmienky skladovania: suché a tmavé miesto.
Výrobca/distribútor:
Zdravie z pece, s.r.o., Elektrárenská 1, Bratislava