Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.
500 g
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.
1000 g
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.
300 g
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najmä v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať, aby sa zabránilo prichyteniu o dno.
350 g
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.