Staré pôvodne neupravované zrno, ktoré sa pestuje
v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne bez použitia
chémie a v dostatočnej vzdialenosti od iných GMO
upravovaných kultúr. Pestované tradičným spôsobom
a vymletím v pôvodnom drevenom mlyne
Špaldová strúhanka sa vyrába pomletím našich špaldových výrobkov, pri výrobe ktorých nepoužívame kvasnice ani kvások.Vhodná pre gurmánov, ktorí ocenia jemnú chrumkavosť.
Vláknina, ktorá sa postará o zdravé zažívanie a
pravidelné vyprázdňovanie. Otruby vznikajú
čistením starého pôvodného zrna špaldy, Je to
rozdrvený troj-obal, ktorý chráni zrno. To sa
pestuje v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne
bez použitia chémie a v dostatočnej vzdialenosti
od iných GMO upravovaných kultúr.
Pestované tradičným spôsobom. Vhodné do mlieka,
jogurtov, polievok, prívarkov, ako zahusťovadlo
do rôznych receptúr, mäsitých aj bezmäsitých jedál.
Vláknina, ktorá sa postará o zdravé zažívanie a
pravidelné vyprázdňovanie. Otruby vznikajú
čistením starého pôvodného zrna špaldy, Je to
rozdrvený troj-obal, ktorý chráni zrno špaldy. To sa
pestuje v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne
bez použitia chémie a v dostatočnej vzdialenosti
od iných GMO upravovaných kultúr.
Pestované tradičným spôsobom. Vhodné do mlieka
a jogurtov.
Staré pôvodne neupravované zrno, ktoré sa pestuje
v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne bez použitia
chémie a v dostatočnej vzdialenosti od iných GMO
upravovaných kultúr. Pestované tradičným spôsobom
a vymletím v pôvodnom drevenom mlyne.
Špaldová strúhanka sa vyrába pomletím našich
špaldových pekárskych výrobkov, pri výrobe ktorých
nepoužívame kvasnice ani kvások.
Vhodná pre gurmánov, ktorí ocenia jemnú
chrumkavosť.
Vymletím starého pôvodného zrna pšenice špaldy
(Triticum spelta) tradičnými postupmi v
kamennom mlyne získavame veľmi hodnotný
produkt, ktorý ocenia nielen deti ale aj dospelí.
Šetrným spôsobom sa zomelie celé zrno
vrátane klíčku a ochranného obalu zrna (otrúb),
čo zabezpečí, že v krupici zostane množstvo
vlákniny a minerálnych látok.
Vymletím starého pôvodného zrna pšenice špalda
(Triticum spelta) tradičnými postupmi v
kamennom mlyne získavame veľmi hodnotný
produkt, ktorý ocenia nielen deti ale aj dospelí.
Šetrným spôsobom sa zomelie celé zrno
vrátane klíčku a ochranného obalu zrna (otrúb),
čo zabezpečí, že v krupici zostane množstvo
vlákniny a minerálnych látok.