Sucháre sú vyrobé z bosniaku, ktorého receptúra nebosahuje kvasnice ani kvások.
Pomalým sušením pri nižšej teplote vzniká chrumkavý suchár, ktorý je určený pre rôzne diéty,
alebo ako chrumkavá krekra k dobrému filmu.Bez použítia dochucovadiel,farbív a konzervantov.
Sucháre sú vyrobé z bosniaku, ktorého receptúra nebosahuje kvasnice ani kvások.
Pomalým sušením pri nižšej teplote vzniká chrumkavý suchár, ktorý je určený pre rôzne diéty,
alebo ako chrumkavá krekra k dobrému filmu.Bez použítia dochucovadiel,farbív a konzervantov.
Konopný olej je získavaný z odrody semien Cannabis Sativa Linnae lisovaním za studena.Konopný olej je produktom konope siateho (nie marihuana). Zaslúžil si prívlastok zeleného zlata a je považovaný za najlepší z rastlinných olejov.
Obsahuje približne 80% esenciálnych mastných kyselín, omega 3 DSA a omega 6 SGA. Obsahuje vzácny proteín globulín edestín, ktorý je podobný globulínu v ľudskej plazme. Vďaka svojej orieškovej chuti sa dá použiť v studenej kuchyni ako ochucovadlo.
400 g, ručná práca
Tento chlieb sa pripravuje z bezlepkovej zmesi pridaním varených zemiakov, slnečnicových semien a semien ľanu hnedého. Bochník ma jemnú striedku, ktorá sa štruktúrou a chuťou približuje tradičnému zemiakovému chlebu.
Minimálny počet 20ks, len osobný odber v Bratislave, Elektrárenská 1.
70 g, ručná práca
Výrobok svojou veľkosťou vhodný na prípravu desiaty pre deti či dospelých. Neobsahuje genetický modifikované zložky.
Staré pôvodne neupravované zrno, ktoré sa pestuje
v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne bez použitia
chémie a v dostatočnej vzdialenosti od iných GMO
upravovaných kultúr. Pestované tradičným spôsobom
a vymletím v pôvodnom drevenom mlyne
Špaldová strúhanka sa vyrába pomletím našich špaldových výrobkov, pri výrobe ktorých nepoužívame kvasnice ani kvások.Vhodná pre gurmánov, ktorí ocenia jemnú chrumkavosť.
Vláknina, ktorá sa postará o zdravé zažívanie a
pravidelné vyprázdňovanie. Otruby vznikajú
čistením starého pôvodného zrna špaldy, Je to
rozdrvený troj-obal, ktorý chráni zrno. To sa
pestuje v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne
bez použitia chémie a v dostatočnej vzdialenosti
od iných GMO upravovaných kultúr.
Pestované tradičným spôsobom. Vhodné do mlieka,
jogurtov, polievok, prívarkov, ako zahusťovadlo
do rôznych receptúr, mäsitých aj bezmäsitých jedál.
Vláknina, ktorá sa postará o zdravé zažívanie a
pravidelné vyprázdňovanie. Otruby vznikajú
čistením starého pôvodného zrna špaldy, Je to
rozdrvený troj-obal, ktorý chráni zrno špaldy. To sa
pestuje v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne
bez použitia chémie a v dostatočnej vzdialenosti
od iných GMO upravovaných kultúr.
Pestované tradičným spôsobom. Vhodné do mlieka
a jogurtov.
Staré pôvodne neupravované zrno, ktoré sa pestuje
v čistej pôde chorvátskej Istrie, výhradne bez použitia
chémie a v dostatočnej vzdialenosti od iných GMO
upravovaných kultúr. Pestované tradičným spôsobom
a vymletím v pôvodnom drevenom mlyne.
Špaldová strúhanka sa vyrába pomletím našich
špaldových pekárskych výrobkov, pri výrobe ktorých
nepoužívame kvasnice ani kvások.
Vhodná pre gurmánov, ktorí ocenia jemnú
chrumkavosť.
Vymletím starého pôvodného zrna pšenice špaldy
(Triticum spelta) tradičnými postupmi v
kamennom mlyne získavame veľmi hodnotný
produkt, ktorý ocenia nielen deti ale aj dospelí.
Šetrným spôsobom sa zomelie celé zrno
vrátane klíčku a ochranného obalu zrna (otrúb),
čo zabezpečí, že v krupici zostane množstvo
vlákniny a minerálnych látok.
Vymletím starého pôvodného zrna pšenice špalda
(Triticum spelta) tradičnými postupmi v
kamennom mlyne získavame veľmi hodnotný
produkt, ktorý ocenia nielen deti ale aj dospelí.
Šetrným spôsobom sa zomelie celé zrno
vrátane klíčku a ochranného obalu zrna (otrúb),
čo zabezpečí, že v krupici zostane množstvo
vlákniny a minerálnych látok.
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.
500 g
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.
1000 g
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.
300 g
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najmä v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať, aby sa zabránilo prichyteniu o dno.
350 g
Cestoviny vyrobené z pôvodnej starej odrody špaldy,
ktorá sa pestuje v bio pôde vo vnútrozemí Chorvátskej Istrie.
Domácim tradičným spôsobom vyrábaná osemvaječná cestovina
je vhodná k rôznym druhom jedál, ale aj samotná. Bez použitia farbív.
Prirodzene dehydrovaný výrobok.
Návod na prípravu: Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá
dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia
10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.
Informujte sa prosím vopred o dostupnosti. Pečivo je na objednávku.
300g
Lahodné sušienky ručnej výroby s kokosového cesta, zlepeného jahodovým džemom. Dekor je biela čokoláda.